Strategie Sessie

Loop je over van de ideeën,
maar kom je maar niet
tot een concreet plan?

Marloes de Jong
Herkenbaar?

Je loopt rond met allemaal onwijs toffe ideeën. Je stort je vol enthousiasme en overgave op een nieuw project, maar na enige tijd gaat het vervelen of lijkt een ander project je nog leuker. Kortom, je start van alles op, maar je zet niet door en de resultaten blijven achter.

Grote kans dat je jezelf regelmatig afvraagt wanneer jij nu een keer resultaten gaat behalen…

“Waarom zou je jezelf beperken
wanneer er zoveel
mogelijkheden zijn?”

Strategie Sessie

Tijdens de strategiesessie gaan we aan de slag met al jouw ideeën. Er is heel veel mogelijk. Het is alleen super belangrijk dat je dit gaat stroomlijnen. Dat je je ideeën gaat omzetten in een strategisch en concreet plan van aanpak. En precies dat is waar ik je bij ga helpen.

_______

Een strategiesessie duurt 3 uur en vindt plaats op een toffe inspirerende locatie. Samen gaan we actief aan de slag en aan het einde van de sessie ga jij weg met een plan waar je echt mee verder kan.

Enkele vragen die we samen gaan beantwoorden zijn:
Wie ben je? Waar word jij blij van? Hoe kan je dit combineren?

Leer waar jouw krachten liggen, herken je persoonlijke balans en ontdek hoe je dit kunt omzetten in succesvolle resultaten. Ontdek hoe je vanuit vertrouwen en geloof in jezelf aan de slag kunt met jouw passie(s)!

Praktische feiten

Jouw investering in deze strategiesessie is €447,- excl. BTW

Je krijgt hiervoor:
– Uitgebreid intakeformulier
– 4 uur durende strategiesessie op locatie met drankjes én lunch*
– Je gaat naar huis met een concreet strategisch plan
– Verslag van onze afspraak compleet met je stappen en plan van aanpak

*De locatie bevindt zich ergens op Goeree-Overflakkee of Voorne Putten (Zuid-Holland).
Andere omgeving mogelijk in overleg en tegen meerprijs.

CADEAU

Tijdens onze afspraak ontvang je de Flow Planners planner 2019 cadeau!

Maak een afspraak

Super leuk dat je een strategie sessie wilt inplannen. Wanneer je onderstaande gegevens invult en je even aangeeft wanneer je bereikbaar bent, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

Door het contactformulier in te vullen ga je akkoord met privacy verklaring.

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Marloes de Jong. Na jaren van zoeken en steeds maar weer afvragen wie ik ben, wat ik leuk vind en steeds maar weer veranderen van richting ben ik er eindelijk uit. Ik ben een multipotential. Ook wel bekend als multipassionate of multipotentialite. Veel namen voor mensen die ook heel veel leuk vinden. Er vol gas voor kunnen gaan en dit na een tijdje toch weer enorm saai vinden.

 

Voor mij super herkenbaar. Ik heb al vele banen en bedrijfscreatieve uitspattingen gehad en ik was dan ook super blij dat ik erachter kwam dat ik een multipod ben. Niet gek… Gewoon een super spontane flexibele meid die gewoon heel veel dingen super leuk vindt!

 

Na het vele wisselen binnen mijn werkzame carriëre is er 1 ding heel duidelijk geworden. Ik heb een voorliefde voor ondernemen, het ondernemerschap en ondernemers. Daarnaast leven we in een wereld waarin focussen, true passion en je purpose geïdealiseerd wordt, maar dit werkt gewoon niet voor iedereen. Gelukkig ben ik eigenwijs genoeg van mezelf en doe ik wel mijn ding en daar ga ik andere multipassionates ook bij helpen “om gewoon jouw ding te doen.” 

Marloes de Jong