Waarom marloesdejong apart?

Waarom marloesdejong apart?

Yes! De eerste blog op www.marloesdejong.eu is een feit! Super tof dat je hier bent. In deze allereerste blog wil ik jullie vertellen waarom ik heb besloten om Marloes de Jong te scheiden van Flow Planners. Voor sommige was dit namelijk een vreemde keuze. En ondanks dat beide websites van mij zijn ben ik er van overtuigd dat het beter en duidelijker is voor zowel jou als mij, wanneer ik deze twee van elkaar scheidt. 

Het is inmiddels twee jaar geleden dat ik met Flow Planners ben begonnen. Dit was voor mij de beste keuze op werkvlak ooit. Ik kan er mijn passie en creativiteit in kwijt en ik vind het oprecht leuk om te doen. Het ondernemen is een feestje (met soms wat tranen). Het is spelen en ontdekken wat werkt en wat niet, wat je leuk vindt en wat niet.

Ik ben een dromer…

Marloes de JongMaar ik wil meer. Ik ben een grote dromer met misschien nog wel grotere ambities. Ik zie overal kansen, oplossingen en mogelijkheden in. En ja, natuurlijk moet ook ik wel eens de nodige beren overwinnen, maar wanneer ik met andere ondernemers praat en hun ideeën hoor, dan wordt ik helemaal enthousiast en voel ik gelijk alle mogelijkheden.

Dat brengt mij bij het feit dat ik enorm graag anderen help. Wanneer ik terugkijk in mijn leven heb ik eigenlijk heel veel gedaan voor anderen, om anderen te helpen. Mijzelf daarin tegen schoof ik naar de achtergrond. Ik verschuil me achter mijn product, de Flow Planners.=, maar vind het rete eng om mijzelf op een podium te plaatsen. En ja, ik deel mijn hoofd vaak genoeg op social media, maar écht delen waar ik voor sta, écht delen wat ik ergens van vind, daar hield ik me vaak op in.

Een podium voor mijzelf, los van Flow Planners

Ik bleef me altijd achter Flow Planners verstoppen. Velen kennen mijn product, maar niet mij. Of ze kennen mij, maar dan als eigenaresse van. Maar wie ben ik nu écht? Waar sta ik voor? Wat wil ik anderen leren? Waar kan ik jou bij helpen? Precies dat is waarom ik marloesdejong.eu in het leven heb geroepen. Ik heb enorme ambities, voor beide takken van sport en die komen beide beter tot zijn recht wanneer ze los van elkaar op het podium mogen staan.

Zo nu en dan zal er misschien wat overlap zijn, want ik ben het, allebei, maar dat is precies waar ik voor sta. Je mag meer dan 1 ding. Je mag meer dan enkel en alleen focussen op één kracht. Je mag zijn wie je bent en wanneer dat betekend dat je twee (of meer) totaal verschillende dingen wilt doen, dan is dat prima!

 

“Waarom zou je jezelf

beperken wanneer er

zoveel mogelijkheden zijn?”

 

De kans bestaat namelijk dat je, net als ik een zogenaamde multipotential of multipassionate bent. En wanneer je hetzelfde bent als ik zal je niet gelukkig worden van maar 1 uitdaging in je leven. Meer over dit onderwerp ga je later terugvinden op mijn website, want daar ben ik nog lang niet over uitgepraat. Maar voor nu, weet jij in ieder geval waarom ik heb besloten om Marloes de Jong en Flow Planners te scheiden van elkaar!

Tot snel, ik heb je nog heel veel te vertellen!

 

Liefs Marloes

Geen reactie's

Geef een reactie