Waarom ik meer ga bloggen

Waarom ik meer ga bloggen

Ondernemen is soms een rollercoaster, maar wel oprecht de leukste waar ik ooit in heb gezeten. De mogelijkheden die het ondernemerschap biedt zijn zo groot. Daar word ik enorm blij van. Maar tegelijkertijd word ik er soms onrustig van. Ik zie overal kansen, mogelijkheden, oplossingen voor mijn bedrijf.

Écht vrij ben je nooit meer en daarom heb ik besloten vaker te gaan bloggen. Vooralsnog vooral voor mezelf om de rust te houden in mijn hoofd. Om niet gelijk de lat zo hoog te leggen en te gaan smijten met strategieën. Puur schrijven om het schrijven. Het niet moeilijker maken dan het is.

En ja natuurlijk, natuurlijk vind ik het tof wanneer ik tegelijkertijd jou inspireer met mijn ondernemers struggles. Ze zullen vast herkenbaar zijn voor je. We zijn allemaal mensen en we lopen tegen uitdagingen aan die vergelijkbaar zullen zijn.

Dus lach met me mee. Voel de struggles die ik voel, maar vooral, geniet van het ondernemerschap. Het is het mooiste wat er is!

Marloes de Jong

Geen reactie's

Geef een reactie